mandag 12. mai 2008

Date :D

I går (fordi dette er også en sånn dag jeg skriver for i går...) fikk jeg testa den turen i Drøbak, som jeg har tenkt å ta med meg Live og Annette på. Den tok ikke en hel time, men den er lett å utvide, så jeg skal nok klare å gjøre den til en hel time neste gang. Gleder meg! Og så var det gøy å gå tur i gamle trakter! Drøbak er virkelig deilig om sommeren. Men bare om sommeren.

Og så var jeg på date i går! Var på date på et svaberg ved Svesta brygge, hvor kjæresten og jeg så på solnedgangen og spiste kyllingsalat. Og så dro vi hjem og så på Kunsten å tenke negativt. Jeg som jobber med rullestolbrukere trengte nok å se den, den legger vekt på det at det er nødvendig å tenke svart innimellom, hvis livet behandler deg som dritt. Og jeg er helt enig! Noen ganger er det veldig deilig å bare skrike eller grine eller banne, og man føler seg så mye bedre etterpå. Filmen var kul, med den svarteste humoren jeg noengang har sett. Genialt.

Ellers intet spesielt å melde. Nå skal jeg rydde inn rent tørt tøy, og henge opp nyvaska tøy, rydde og styre litt før kjæresten kommer hjem og vi skal til Drøbak igjen. Denne gangen for å spise middag hos mamman og pappan min. Herlig :D

Skriver mer i kveld ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

:) Har alltid hatt lyst tilo å se den filmen.. Tror jeg ville diggan

Mill sa...

Det ville du helt sikkert! VELDIG svart humor, men jeg lo høyt mange ganger ;)