tirsdag 13. mai 2008

76,1 kg!

Kjære vene! 76,1 kilo, sa vekta til meg når jeg sto opp i dag! Måtte veie meg to ganger for sikkerhets skyld :P Fra 76,9 til 76,1 på et døgn? Hey, jeg klager ikke, kroppen har hjulpet meg litt denne uka, og det er deilig å se lave tall på vekta.

Ok, 76 kilo, hva betyr det: Jeg ligger 0,5 kilo foran skjemaet mitt. Jeg går ikke inn og endrer skjemaet av den grunn, legger heller igjen litt slingringsmonn til de neste ukene. Herlig ;) 76 kilo betyr også at det er 3 kilo igjen til jeg skal be legen om å sende ny henvisning til Aleris. 3 kilo er jo ingenting! Unnagjort på 2 uker ;) Det betyr OGSÅ at jeg har gått ned totalt 19 kilo! Det er mye! Og det betyr også at jeg bare har 11 kilo igjen før jeg veier 65 kilo! Herreguuuud! Det er jo fantastisk! Jeg har nesten gått need 2/3 av det jeg har planer om å gå ned, og det er strålende! Jeg imponerer meg selv ;)

Men én ting har jeg gjort feil: Jeg skulle egentlig trappe opp gåinga forrige uke, til 45 minutter hver dag og 60 x 3 per uke. Og det har jeg rett og slett glemt! Hehe, noe som vil si at fra i dag går jeg minimum 45 minutter hver dag. Noe som igjen betyr at jeg må overbevise kjæresten om å utvide halvtimesruta vår. Men det skal jeg klare ;)

Nei, nå må jeg gjøre noe fornuftig. Skriver mer etterpå.

2 kommentarer:

Siv Christine sa...

Dette går jo strålende!

Mill sa...

Det går jo overraskende bra! Ca hver fjerde uke har jeg visst kroppen på min side, og jeg går ned 2,5 kilo i slengen. Utmerket :D For det betyr at jeg ligger FORAN skjemaet mitt, og operasjonen ligger bare 3 kilo unna.

Livet er herlig :D