torsdag 10. juli 2008

Å kjære vene...

Å kjære vene, å kjære vene, å kjære vene...

Så mange kalorier har jeg ikke fått i meg på to døgn på så lenge jeg kan huske!!! Jeg har vært slem. Kjæresten og jeg dro opp til en venninne for å hilse på og se hvor hun jobber, midt oppi den norske fjellheimen et sted. Mange timer i bil (inkludert en DRØY feilkjøring og noen syke kart), og masse sau i veikantene oppover. Herlig!

Tirsdagen dro vi oppover i 19.00tida, og vi var framme rundt 23.00. Deretter delte vi et par flasker vin, mens kjæresten drakk øl. Og vi spiste, i mangel på noe annet, blåbærBixit med baconost og stabburdspølse! Er man sulten og fjellstua stengt, da tar man de man har i kjøleskapet. Vakke no godt, men det var mat i magen. Det funka.

Onsdagen ble det rømmegrøt til frokost. Og hva jeg syntes om rømmegrøt vet jeg egentlig ikke, det var jo godt, men liksom ikke HELT det store. Men jeg har prøvd, og sier meg fornøyd med det. Ut og prøve fiskelykken ved et vann, og det var så vakkert der! Men det eneste vi fikk var knottstikk, så vi gadd ikke mer etter en kort stund. Så det ble bok på verandaen på campinghytta (sånn teit liten halv-hytte snekra fast i en campingvogn), og pizza til lunch. Mer sløving i litt solskinn, og burger som takk for hjelpa for at vi hjalp til med å stenge shappa. Og mer vin på kvelden.

Frokosten i dag, derimot, var litt sunnere enn den i går. :P To grovblingser med leverpostei og én med Nugatti (noe jeg ikke har spist på mange mange år...) er kanskje LITT sunnere enn rømmegrøt, ja :P Etter frokost var det litt slumring på terassen før vi kjørte hjemover, så jeg fikk sovet et par timer før jobb. Alt i alt en fryktelig koselig tur, og jeg vant to av tre ganger i Casino. Jeg ruuuuler :D Prøvde forresten også å få meg litt solskinn før kjæresten sto opp i dag, men det funka bare litt, før været snudde og det PLUTSELIG ble kjempevind og overskya. Og så kom med masse store sauer også, og da følte jeg ikke helt for å ligge i bikini på en håndkle :P

Så nå sitter jeg på nattevakt og loker. Litt fram og tilbake foreløpig, men en relativt rolig natt. Greit nok. I morgen skal jeg drikke kaffe med min gode venninne Monika, som jeg ser ALT for lite. Gleder meg :D Tar 18.00båten innover til byen, tenker jeg. Setter uansett på alarmen til 16.00, så jeg ikke sover ALT for lenge i morgen :P

Og lørdag drar vi på hyttetur. Gleder meg så masse! Selv om det er meldt relativt dårlig vær mesteparten av turen så tror jeg det blir en deilig tur, med bare kjæresten og meg. Og noen flasker rødvin. Men én ting er sikkert: Hele den uka skal jeg prøve meg fram og lage sunne og gode retter! Jeg har faktisk TID til å lage omfattende middager, og jeg skal benytte sjansen fullt ut! Både tid og handling over svenskegrensa, som er litt billigere enn vanlig ;)

Og så skal jeg sikkert lese masse bok! Har akkurat begynt på den siste (tror jeg...) Mankell-boka om Kurt Wallander, Pyramiden, og jeg gleder meg til å høre resten! Lydbok, vettu ;) Usannsynlig deilig når du ligger på stranda eller henger opp klær eller vasker opp eller noe annet som ikke krever så mye tankevirksomhet. Passer meg veldig bra. Ellers har jeg en annen krim-bok jeg holder på med, en vanlig en, som også er veldig bra foreløpig! Og vi har vært på loppis, kjæresten og jeg, så jeg har nok av bøker å kose meg med. Og hvis jeg ikke finner nok bøker i morgen, så tar en jeg svipptur innom biblioteket. Ja.

Så nå er det bare å jobbe videre. Er ikke veldig hektisk nå, men det er alltids litt å henge fingra i. Ellers har jeg jo alltids kjærestens frimerkesamling som må katalogiseres :P

Vi snakkes ;)

Ingen kommentarer: