fredag 11. juli 2008

Drømmen om en seng...

Ja, du gjettet rett, her sitter jeg på nattevakt igjen. Kommer nok til å bli MANGE sånne bloginnlegg framover. Jaja.

Hei :D

Så, hva for noe spennende har Mill gjort i dag, da? Jeg har hjulpet min kjære og hans sønn med litt kasting av søppel. Greit nok. Jeg har vært i Den Store Hovedstad med Monika, og det var megakoselig :D Og så er jeg her, da. Klar for søvn, men foreløpig er det hele 5 timer til det blir en realitet. Tough luck.

Jo, Oslo-besøk i dag :D Og jeg tror sannelig at i dag er første gang jeg noen gang har bestilt en Virgin-drink! Jeg er, som du sikkert har fått med deg, glad i livets goder, inklusive en god drink (eller flere). Og med det hører hjemme alkohol. Selvsagt! Men jeg hadde så inderlig lyst på en Strawberry Daiquiri i dag! Så da måtte det bli virgin på meg. Ikke helt samma smaken, men helt greit! Det som var vanskeligere var å se på at Monika var på Pascal og kjøpte SJOKOLADE etterpå... Og når jeg sier sjokolade, så mener jeg SJOKOLADE...

Det er en ting jeg skal bli flinkere til en gang når jeg har tid og penger og greier og greier. Jeg skal prøve forskjellige sjokolader! Sånn delikatesse-sjokolader! Ja :D Jeg er jo egentlig ikke no sukker-menneske, men akkurat sjokolade er liksom et sånt luksusprodukt hvis det blir gjort ordentlig, som f.eks. hos Pascal, og jeg er et lite luksusmenneske, sånn innerst inne ;) Det gleder jeg meg til!

Joda, Oslo med Monika. Hva skal man si? Fabelaktig ung kvinne! Ah, det er så deilig å omgi seg med gode mennesker! Livet er herlig.

Ellers gleder jeg meg til å komme meg hjem til senga mi og til kjæresten min. Han har vært flink og skrevet årsrapport for jobben sin i dag, og jeg kan bare si at jeg er imponert! Beyond anything! At én mann har gjort alle de tingene i løpet av noen få måneder er helt surrealistisk. Der har du kjæresten min i et nøtteskall. Gal, men genial.

Jeg skal stå opp klokken 12.00 i morgen tidlig, for å begynne å pakke. Hytta er klar fra 14.00, og det skal bli så stas! Komme oss inn i hytta, se oss litt rundt og sløve litt, og så dra og handle litt, og kanskje grille hvis været er bra. Gleder meg så masse :D :D :D Og så er dte mulig søster'n kommer en tur på tirsdag! Det hadde vært koselig! Har nesten ikke sett henne siden hun ble singel her for noen uker siden! Savner å se henne smile, og jeg savner å knuse henne i Casino, det er lenge siden!

Har jeg ellers noe spennende å fortelle? Vel, jeg regner ikke med at jeg får veid meg på tirsdag, da, siden jeg er på hytta. Men jeg veier meg i morgen tidlig, og så lenge jeg klarer å holde en stabil vekt er jeg fornøyd. Klart, jeg skal ikke skjeie HELT ut i ferien, jeg tror det var Siv som kalte det 'skadebegrensning', men det er lov å holde seg i aktivitet allikevel! Jeg skal ta med meg joggeskoa mine og behagelige klær, og lydbok, så jeg skal nok komme meg ut på tur allikevel. Så spørs det bare på lysta, da :P Og været!

Men akkurat nå drømmer jeg om senga mi. Om å være varm og sløv ved siden av kjæresten min som sover. Om å drive sakte inn i drømmeland mens jeg reflekterer over ... ... ingenting som helst. Ja. Og nå er det UNDER 4 1/2 timer til! Hvilken lykke! Trenger jeg å handle noe på vei hjem, forresten? Nei. Da er det enda litt mindre. Herligherlig.

Nei, nå må jeg jobbe litt. Og katalogisere litt merker.

Ingen kommentarer: