mandag 21. april 2008

Jeg er stolt!

Det skjer så mye positivt om dagen!
Jeg er straks ferdig med skolen, jeg har fått meg jobb, jeg går ned i vekt, og det er solskinn ute. Og så er det så mange positive positive mennesker rundt meg! Mennesker som har lyst til å jobbe sammen med meg! Motivasjon, engasjement og støtte overalt hvor jeg snur meg. Herlig :D Et lite press på meg, selvsagt, men det skal jeg overleve ;)
Hva har skjedd i dag? Jeg har hatt en deilig dag med MASSE solskinn! Jeg har hatt fri, så jeg har fått gjort et par fornuftige ting, blant annet har jeg hjulpet en venninne til å lage en plan for hvordan hun skal komme i form til sommeren, og jeg gleder meg til vi kan se resultater sammen! Jeg blir i så godt humør når jeg får tilbakemelding på at det jeg driver med er positivt!

Og en ting til som var deilig i dag, det var at jeg hadde LYST til å gå tur. Det var deilig å ha lyst til å trene, og jeg håper den følelsen kommer flere ganger ;) Resultatet var 30 minutters heftig gange, så jeg fikk svetta litt. Konge!
Og de siste gangene jeg har gått den samme runden med kjæresten har det gått litt saktere enn jeg egentlig skulle ønske, og når jeg gikk i dag kom jeg betydelig lenger på 30 minutter enn jeg har gjort med han. For all del, det er deilig å ha noen å gå sammen med, men jeg får ikke presset meg selv på samme måten med mindre jeg er alene. Så neste gang skal jeg gå ENDA raskere. Kanskje jeg må finne meg en løype som er litt lenger :P

Og så har jeg avtalt med min elskede/hatede Ken at han kommer tilbake neste lørdag for å få meg til å svette igjen. Og den gangen blir det med intervalltrening... *skeptisk*

Nei, nå skal jeg sjekke Helenes blog ;)
Ha en deilig natt, og sov godt, det blir en lang dag med masse trening i morgen ;)

1 kommentar:

Frk. Kjeksrud sa...

Utrolig bra Camilla! Det at du har lyst til å trene er jo en super ting. Nyt det, bare nyt det!