tirsdag 29. april 2008

Sånn,

nå er jeg ferdig for i dag.
Jeg har vært på skolen, sovet litt, gått tur med kjæresten, og blogget måltider. Flink!

Jeg har også omformulert målene for de neste ukene. Endra litt vekt-mål, og bytta litt om på treningsmetoder, etter å ha diskutert litt med treningsguru Ken. Så det forrige innlegget her er plan for de neste ukene, hvis noen vil lese det, og gjerne også komme med kommentarer.

Gått tur med kjæresten i dag, og det er så deilig å ha selskap! Og så er det så kult å se hvordan vi går den samme runden fortere og fortere for hver gang. Ække så verst! Vi er flinke ;)

Men på tross av vekt-uenigheter i dag morges: Jeg glemmer å se på det positive oppi dette her. Jeg veier under 80 kilo! Det er jo egentlig kjempegrunn til å feire! Har ikke veid under 80 kilo på lenge, og det er deilig! Diskuterte dette med min kjære når vi var ute og gikk i sta. Jeg har gått ned 3 kilo på to uker nå. 3 kilo høres ikke så veldig mye ut, det er små tall, men 1 kilo er faktisk ganske mye! 3 kilosposer med sukker er kjipt å drasse på i lengden, og det er faktisk så mye jeg har lagt av meg på to uker! Det er jo egentlig sinnsykt!
Og tenk, de siste 259 dagene har jeg gått ned 15,5 kilo! 15,5 kilospose med sukker er faktisk veldig mye! Jeg reagerer på at tallene er så små, men det må jeg bare kutte ut.

Så når jeg har kommet meg i enda bedre form skal jeg putte all den vekta jeg har gått ned i en ryggsekk, og gå tur med det, bare for å kjenne på hvor mye jeg faktisk har gått ned.
Blir spennende! Og sært!

Men nå skal jeg sove. Opp tidlig igjen i morgen, så det er kanskje like greit :P

1 kommentar:

Maren sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.