fredag 7. november 2008

Ojojoj!

Ah, store ting som skjer om dagen! Livet er herlig :D

1: Jeg føler meg fantastisk! Jeg gikk på vekta i dag morges, og den sa 72,1 kg. 72,1!!! Det er jo helt sinnsykt! Det vil jo si at jeg har nådd målet mitt for tirsdag allerede på fredag? Hey, jeg klager ikke ;) Da får vi se, da, på tirsdag, om jeg har gått ned enda mer, eller om jeg holder meg stabil. Foreløpig er jeg i alle fall VELDIG fornøyd.

2: Jeg tok på meg en ny pologenser i dag, som jeg kjøpte inn egentlig bare for moro skyld, siden den var for liten men på salg, og den var kul. Og den var i størrelse 38. Og den passa!!! Skitkult! Moromoro! Jeg føler meg generelt veldig fabelaktig om dagen, sånn klesmessig, føler meg stilig. Moro.

3: Vi har vært på visning i dag... Vi har sett på hus... Og det er det MEST perfekte lille huset, akkurat passe stort (lite, alt ettersom :P), fantastisk uteplass, masse lagringsplass, nyyyydelig kjøkken, varmekabler og og og. Eller, i stedet for at jeg forteller dere hvordan det ser ut, kan jeg jo vise dere: 


Jeg elsker det! Og det gjør kjæresten også! What to do, what to do! Må diskuteres. Heftig. Men faren er stor for at vi kjøper det... Men også Halden, da! Jeg aner jo ingen verdens ting om Halden! Har vært der én gang før, når vi leide hytte i Sponvika i sommer, og det var bare for å dra på polet :P Så jeg vet ÉN ting om Halden: Det er pol der! Noe som egentlig er et must. 

Men Halden er jo også veldig nærme svenskegrensa, så billig handling er alltid innen rekkevidde. Og det tar 1 time og 45 minutter på tog til Oslo, og 1 time og 15 minutter i bil til Nesodden. Noe som ikke er SÅ ille, da! Toget kunne nok ha vært bedre, men jeg trives jo på kollektivtrafikk da. Sære damen, jeg vet. Og det fine uthuset som følger med huset, det kan jo finfint gjøres om til en masse sengeplasser, så en stor gathering i ny og ne er det også stor fare for at skjer. Definitivt!

Og så er det så spennende! Kjære vene, skal jeg, Mill-den-distré, kjøpe hus??? Jeg er VELDIG glad for at jeg skal kjøpe med kjæresten, ex-megleren og særdeles flink til å holde beina mine på jorda når det kommer til praktiske ting. Elske :D

Så nå må de praktiske tingene løses:
Lån, biler, jobber, forsikringer, oppussing, sted å sove på Nesodden (når vi ikke pendler), oppsigelse av leiligheta vi bor i nå, og en masse andre småting. Og så må jeg innrede et helt hus! Fysjom for en FORFERDELIG jobb, det gruer jeg meg veldig til ;) :P

Nei, generelt sett er livet ganske strålende om dagen. Jeg er fornøyd. Alt jeg må gjøre nå er å finne fram kontrakta mi på vikariatet jeg går i, for HR lurer på hvor det har blitt av. Men jeg husker å ha sendt det fra meg til sjefen, men jeg finner ikke min kopi av kontrakta, så jeg vet helt ærlig ikke...  Jeg må lete... Skal jo uansett få ny snart, da, til min faste stilling, mener jeg.

Livet er herlig :D 

Ingen kommentarer: